Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 06-05-2020

Podcasts voor trainers en coaches!

Jezelf verder ontwikkelen als trainer & coach door te luisteren naar podcasts? Volleybabbel van Rik Burger maakt dit mogelijk!

Rik Burger van Volleybabbel heeft een aantal podcasts opgenomen met trainers vóór trainers & coaches. Tijdens de podcasts komen er Eredivisies trainers aan het woord, maar ook CMV-trainers. Kortom, de podcasts zijn geschikt voor trainers & coaches op ieder niveau!

Wat valt er te beluisteren?
Tijdens de podcasts worden er interessante onderwerpen behandeld: hoe spelers het beste leren, wat de eigenschappen zijn van een goede oefening tijdens een training en waar je goed op moet letten tijdens het coachen. Maar ook het kweken van winnaarsmentaliteit bij de spelers komt aan bod, zonder plezier uit het oog te verliezen.

Haal er je voordeel uit!
Wil jij meer leren van de geïnterviewde trainers? Ga dan snel naar onderstaande link!

Volleybabbel

Blijf het kanaal in de gaten houden
De komende periode volgt er ieder weekend een nieuwe podcast, dus blijf Volleybabbel volgen!