rouwkaart Cees van der Jagt
rouwkaart Cees van der Jagt
  • Publicatie 02-04-2020

Cees van der Jagt overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Cees van der Jagt, op 30 maart 2020 is overleden.

Cees stond bekend als een empathische, belangstellende en vriendelijke collega die openstond voor ideeën van anderen. Met zijn gewaardeerde eigenschappen heeft hij jarenlang ontzettend veel betekend voor het volleybal. Zo heeft Cees veel betekend voor de structuur van opleiding en begeleiding voor scheidsrechters, leidde hij vele wedstrijden op hoog niveau en begeleidde hij collega-scheidsrechters op een zeer prettige manier. Cees vond namelijk tijdens het begeleiden de persoon achter de scheidsrechter belangrijker dan de spelregels.

Gouden bonds- en officialspeld 
Zijn verdiensten bleven niet onopgemerkt. Zo ontving Cees op 1 juni 2010 een gouden bondsspeld voor zijn tomeloze inzet voor het volleybal in regio Nieuw Gelre en Oost. En op 6 september 2014 ontving hij ook nog eens een gouden officialspeld voor zijn 40-jarige inzet als scheidsrechter.

Cees zijn dochter vertelt ons: "Al die jaren heeft hij het werk voor de Nevobo met veel plezier en veel overgave gedaan.".

Uitvaart Cees
Cees wordt vanwege de huidige omstandigheden in zeer besloten kring begraven. Wij wensen de familie van Cees, vrienden en andere naasten veel sterkte toe de komende tijd.