Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 18-12-2019

Gave side-events tijdens NK Beach indoor

In het eerste weekend van 2020 vindt het NK Beach indoor in Aalsmeer plaats. Tijdens dit NK Beach indoor zijn er ook vele side-events te vinden voor jongeren, maar ook voor trainers.

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 januari wordt in The Beach Aalsmeer gestreden om het Nationaal Kampioenschap Beachvolleybal indoor. Tijdens dit NK Beach indoor zijn er ook vele andere activiteiten. Zo kunnen de toekomstige beach toppers deelnemen aan het Junior Beach Circuit, geeft onder andere Sanne Keizer een clinic voor jong & oud en kunnen volwassen zich aanmelden voor een heus King of the Court-toernooi. Maar er valt meer te beleven!

Join Volleybal Tour
De kids kunnen zich op de zaterdag en zondag vermaken bij de volleybalbus vol met verschillende challenges om zichzelf uit te dagen. Wie is het snelst bij blazepods? Wie springt er net zo hoog als de Oranje-mannen en wie slaat het hardst tegen de bal? Dit alles kan getest worden in de breedtesporthal tijdens het NK Beach Aalsmeer indoor.

Trainersscholingen voor beginnende en gevorderde trainers
Op zondag 5 januari worden er een tweetal scholingen aangeboden voor beginnende en gevorderde trainers. Ine Klosters geeft een scholing over mentale begeleiding voor beginnende trainers. Zij staat stil bij onder andere de invloed van een trainer op het ‘mentale spel’.

Ook Casper Groenhuijzen geeft een scholing. Tijdens deze scholing ‘Van de zaal naar het zand’ wordt er stilgestaan bij de vele aspecten van het beachvolleybal. Voor deze scholing ontvangen VT2 en VT3 trainers drie licentiepunten.

Je kunt je via dit formulier aanmelden voor één van de twee trainersscholingen.