Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 13-09-2019
  • Regio Zuid

Officials onderscheiden bij arbitrage bijeenkomst

Tijdens de Arbitrage Startbijeenkomst die op woensdag 11 september door de Regio Zuid in Eindhoven georganiseerd werd zijn meerdere officials onderscheiden voor hun inzet als scheidsrechter.

Paul Vermeulen van VOKO is al meer dan 40 jaar actief als scheidsrechter in de Regio Zuid. Hij fluit door de hele regio wedstrijden in de Derde Divisie en Promotieklasse. Voor deze verdiensten heeft hij de gouden officialspeld ontvangen.

Erik Wieleman van VV Skunk, Ans Smeulders van Peelpush en Ken Langeraert van VV Stevo zijn alle drie al 25 jaar of langer actief al regioscheidsrechter. Zij fluiten in de regio zuid wedstrijden op Derde Divisie en Promotieklasse niveau. Voor hun inzet als scheidsrechter in de regio hebben zij de zilveren officialspeld ontvangen. 

Huub Willemsen van Hovoc is ook al 25 jaar actief als scheidsrechter. Hij fluit zowel voor Hovoc regionale wedstrijden in de Derde Divisie en Promotieklasse, als nationaal door het hele land. Huub heeft voor zijn inzet in de regio en op nationaal niveau de zilveren officialspeld ontvangen. 

Namens alle verengingen en teams bedankt voor jullie jarenlange inzet als scheidsrechter!