Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 11-01-2018

Op zoek naar dé volleybalvrijwilliger

Clubhelden gezocht voor verwenarrangement: meld nu jouw topvrijwilliger aan!

Je kent ze wel de anonieme helden achter de vereniging die zich altijd inzetten. Die vrijwilligers verdienen ook een podium en daar kan jij voor zorgen! Nomineer jouw volleybalvrijwilliger van het jaar, dan maakt hij of zij kans op een welverdiend, tweedaags verwenarrangement!

De volleybalvrijwilliger van het jaar zal samen met een introducé als VIP-gast bij het EK Beachvolleybal of de Volleyball Nations League (de opvolger van de World Grand Prix) worden ontvangen. Je clubheld en zijn reisgenoot zullen overnachten in een hotel in de buurt van het evenement én een favoriete speelster of speler van Oranje ontmoeten. Gun je jouw volleybalvrijwilliger een verwenarrangement tijdens het EK Beachvolleybal of de Nations League? Meld hem of haar voor 1 februari aan door het beantwoorden van enkele vragen via dit formulier.

Uit alle aanmeldingen worden drie vrijwilligers genomineerd. Van deze vrijwilligers maken we een video om deze personen en hun waarde voor het volleybal op een fraaie manier voor het voetlicht te brengen. Daarna kan het publiek online stemmen om dé volleybalvrijwilliger van 2018 te bepalen.