Lid zijn van de Nederlandse Volleybalbond heeft zo zijn voordelen. Voor verenigingen, voor spelers én voor heel volleyballend en volleybalminnend Nederland. Allereerst kunnen aangesloten verenigingen en hun leden deelnemen aan de grootste en meest gewaardeerde competitie van Nederland. Ook heb je gratis toegang tot bijzonder praktische Nevobo ‘Mijn Competitie’ app. Ruim 75.000+ leden maken er inmiddels dankbaar gebruik van. Ook biedt het lidmaatschap toegang tot verschillende beachvolleybaltoernooien. Daarbij genieten leden korting en/of voorrang op tickets voor Oranje evenementen op de producten en diensten van een aantal Nevobo partners. Dat tientje heb je er dus zo uit! Hieronder lees je meer over de voordelen voor clubs en/of leden.

Korting & voorrang op tickets Oranje evenementen

Als club en/of speler krijg je vaak voorrang en korting op tickets van Oranje evenementen in ons land. Wil je er een team- of clubuitje van maken, dan is het aanstellen van 1 of meer Oranje ambassadeurs binnen je club een goed idee. Een Oranje ambassadeur is voor de Nevobo de contactpersoon van je vereniging als het om Oranje evenementen gaat. Ambassadeurs krijgen regelmatig een exclusief kijkje achter de schermen, naast voorrang en/of korting bij de ticketverkoop voor de allermooiste wedstrijden. Nog geen ambassadeur bij jouw club? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via communicatie@nevobo.nl.

Korting bij Volleybaldirect.nl

Volleybaldirect.nl is de grootste online shop voor volleybalartikelen in ons land. De shop biedt een breed assortiment voor zowel de club als de leden zelf, vaak met korting.

Volleybaldirect.nl komt bovendien graag bij je club langs om mee te denken over jullie nieuwe club gear en materialen. Neem contact op via info@volleybaldirect.nl.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Media & Communicatie

Bijgewerkt op