Ben je nieuw in het bestuur van jouw vereniging of verander je van functie? Dan helpt dit handboek voor (nieuwe) verenigingsfunctionarissen je verder. Haal er je voordeel uit. Veel succes!

Vanuit de Nevobo ondersteunen wij het (vrijwillige) kader graag. Zo ondersteunen wij (nieuwe) verenigingsfunctionarissen onder andere middels een praktisch handboek met daarin informatie over de verschillende rollen die men kan uitvoeren binnen een vereniging; voorzitter, secretaris, penningmeester, ledenadministrateur, wedstrijdsecretaris, scheidsrechtercoördinator en contactpersoon technische commissie. Ook vind je meer over de ondersteuning die wij bieden middels bijeenkomsten, de communicatiekanalen die wij inzetten én lees je meer over de tool Clubdesigns die wij speciaal voor verenigingen hebben ontwikkeld voor het maken van onder andere flyers, posters et cetera.

Contact

Heb je vragen of wil je sparren met onze accountmanagers? Klik dan op de button hieronder om naar de contactpagina te gaan. Daar vind je de e-mailadressen en telefoonnummers van de accountmanagers in de regio.

Bijgewerkt op