Huisstijl

Huisstijl

Bekijk onze huisstijl en download logo's en afbeeldingen van de jeugdmascottes.

Sinds eind 2017 gebruikt de Nevobo de huidige huisstijl en het bijbehorende logo. De hoofdkleur oranje komt in alle uitingen terug en wordt ondersteund door donker- en lichtoranje en eventueel lichtgrijs. Daarnaast zorgt het dynamische lijnenspel in de achtergrond voor een modern en herkenbaar uiterlijk. Binnen de huisstijl is een dominante plaats voor fotografie, waarmee de dynamiek van volleybal nog sterker overgebracht wordt.

De huidige huisstijl wordt toegepast in zowel de Nevobo-communicatie als de middelen voor Volleybal.nl. Naast de oranje hoofdlijn is de huisstijl voor beachvolleybal doorvertaald naar een eigen blauwe variant en de Eredivisie heeft een blauw-roze uitvoering. De varianten zijn visueel allemaal ‘familie’ van elkaar, wat de uitstraling en herkenbaarheid bevordert.

Het Nevobo-logo en afbeeldingen van de jeugdmascottes Mike en Nicky Smash kun je hieronder downloaden. Wat ons logo betreft, bij voorkeur de bovenste (CMYK.eps, met ondertitel 'Nederlandse Volleybalbond’) gebruiken. Mocht de ondertitel niet goed leesbaar zijn, dan graag de versie 'klein gebruik' gebruiken.

Downloads

Hieronder kun je verschillende versies van het Nevobo-logo downloaden.

Mike en Nicky

Hieronder kun je afbeeldingen (in eps) van de jeugdmascottes Mike en Nicky Smash kun je downloaden.

Mocht je op zoek zijn naar andere items of hier nog andere vragen over hebben, mail dan naar communicatie@nevobo.nl: wij helpen je graag verder!