Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 19-09-2022

Uitnodiging: webinar voor scheidsrechters op 3 okt

Ben jij scheidsrechter? Dan ben je in de Week van de Scheidsrechter van harte uitgenodigd voor een webinar onder leiding van topvoetbal scheidsrechters Shona Shukruka en Franca Overtoom.

Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is de Week van de Scheidsrechter. Hét jaarlijkse moment waarop we jullie, onze scheidsrechters, juryleden en officials, massaal bedanken voor je inzet. We nodigen je als scheidsrechter, jurylid of official graag uit voor het webinar onder leiding van topvoetbal scheidsrechters Shona Shukrula en Franca Overtoom. Tijdens het webinar word je op een interactieve manier meegenomen in uitdagingen van je vak. Hoe ga je om met druk, zowel voor jezelf (denk aan fitheidstesten) als tijdens een wedstrijd (in een split-second de juiste beslissing moeten maken). De sessie wordt georganiseerd door NOC*NSF. 

Je kunt je hier aanmelden voor het webinar. 

Zijn er uitdaging waar jij vaak tegenaan loopt die je graag wilt bespreken? Dit kun je aangeven via het aanmeldformulier.

We hopen je op 3 oktober te zien. Het webinar start om 19.30 uur (inloggen kan vanaf 19.25 uur) tot uiterlijk 20:45 uur (afhankelijk van het aantal vragen).