Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 20-07-2021

Webinar Peter Murphy: Inzicht in totaal coaching 2

Deze webinar is een vervolg op 'Inzicht in totaal coaching' uit de Winter Course. In deze nieuwe webinar bespreekt Peter Murphy de trainingsprincipes en oefenstof. Bekijk de webinar snel!

In deze webinar gaat Peter Murphy, fysiotherapeut, voormalig international, trainer/bondscoach én technisch directeur bij de Nevobo verder in op het onderwerp 'totaal coaching'. Hij bespreekt onder andere het bepalen van spelersvoorkeuren, het brein als voorspeller en effectieve oefenstof.

In deel 1 over 'totaal coaching' behandelt Peter Murphy onder andere de uniciteit van atleten. Niet iedere speler heeft dezelfde voorkeuren als we het hebben over cognitieve, mentale en/of motorische aspecten, dus een specifieke benadering is van belang, ook wel ActionTypes Benadering genoemd (ATB).

Inspiratie voor trainers en coaches
Ook interessant zijn de Coachkaarten en de webinars van de Summer Course, Winter Course en Fall Course.

Klik hier voor inspiratie trainers en coaches