fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 02-02-2021

Lockdown verlengd tot en met 2 maart

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt de huidige lockdown tot en met in ieder geval 2 maart verlengd. Later deze week wordt bekend gemaakt of de avondklok wordt ingetrokken.

Zojuist maakten premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge bekend dat de huidige lockdown wordt verlengd tot en met in ieder geval dinsdag 2 maart. Ook is nog niet bekend of de avondklok wordt ingetrokken. Naar verwachting wordt hier later deze week over gecommuniceerd.

Blijf in beweging
Ondanks alle beperkingen die momenteel gelden, roepen wij verenigingen op om te kijken naar de mogelijkheden. Met name voor de jeugd zijn er mogelijkheden om te blijven bewegen in teamverband. Hieronder vind je inspiratie.

Ga naar Jeugd volleybalverenigingen blijft in beweging
Ga naar Kansen buitenvolleybal voor jeugd
Ga naar Asser Beach Club op NOS Jeugdjournaal
Ga naar Draaiboek Buitentrainingen voor jeugd, door William Klaver

Huidige maatregelen 
Om te voldoen aan alle richtlijnen vanuit de overheid hebben we een pagina met hulpmiddelen en verwijzingen ingericht. Raadpleeg onze pagina Organisatie indoor volleybal voor alle hulpmiddelen, zoals het protocol verantwoord sporten en de FAQ NOC*NSF.

Raadpleeg Organisatie indoor volleybal