Peter Sprenger
Peter Sprenger
  • Publicatie 17-12-2020

Video: Peter Sprenger blikt terug en kijkt vooruit

“De veerkracht van de volleybalgemeenschap en de gehele sport is buitengewoon groot." In onderstaande video kijkt Peter Sprenger terug op dit bijzondere volleybaljaar en blikt hij vooruit op 2021.

Nevobo-voorzitter Peter Sprenger neemt je in zijn speech mee in de uitdagingen die de coronacrisis met zich mee brengt en hoe we daar in de volleybalgemeenschap samen een positieve draai aan geven. "Veel zaken zijn ondanks de tegenslagen gewoon doorgegaan. Vaak met extra energie! Verenigingen bleven nadenken over de toekomst, bestuurlijke activiteit is op peil gebleven en we passen ons steeds op nieuwe situaties aan", aldus Peter Sprenger. 

We moeten de komende maanden nog even op onze tanden bijten, maar Peter Sprenger benadrukt dat er ook licht aan het einde van de tunnel is: “Veel mensen missen het volleybal, hun teamgenoten en vrienden op de club. Maar de coronacrisis laat tegelijkertijd zien dat we in de afgelopen zeventig jaar een enorme waarde met onze verenigingen hebben opgebouwd. Één ding is zeker: die waarde is misschien even weg, maar zal alleen maar sterker terugkomen als we ergens in 2021 weer in een normale situatie terechtkomen.”

Bekijk hieronder de videoboodschap van Peter Sprenger.