Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 05-11-2020

FAQ Indoor volleybal geüpdatet

Naar aanleiding van de afgekondigde aanvullende maatregelen per 4 november is de FAQ Indoor volleybal geüpdatet. Hierin staan de meestgestelde volleybalspecifieke vragen op een rij.

De afgekondigde maatregelen per woensdag 4 november zorgen logischerwijs voor vele volleybalspecifieke vragen van verenigingen. Om die reden hebben we de meestgestelde vragen die betrekking hebben op het volleybal voor jullie op een rijtje gezet. 

Raadpleeg FAQ Indoor volleybal

Uitgelichte vragen FAQ
Mag een team met spelers van zowel boven als onder de 18 jaar samen trainen?
Wanneer er binnen in dezelfde ruimte sporters vanaf 18 jaar samen met jeugd en kinderen sporten dan gelden wel de aantallen van maximaal 30 personen en voor sporters vanaf 18 jaar de 1,5 meter en groepjes van maximaal 2 personen.

Mag je tijdens de training 2 tegen 2 spelen?
Tijdens het trainen mag je als groepje van dezelfde materialen gebruik maken. Echter mag je niet tussen de groepjes overspelen of met meerdere groepjes tegelijk van dezelfde materialen gebruik maken. Dan ben je feitelijk als een grotere groep aan het trainen.

Organisatie indoor volleybal 
Om volleybal verantwoord en veilig te organiseren, hebben wij speciaal voor de verenigingen een pagina ingericht waar alle informatie en hulpmiddelen te vinden zijn. Denk hierbij aan de protocol verantwoord sporten, een overzicht met meestgestelde vragen van NOC*NSF en daarbij vind je er ook altijd de meest actuele FAQ Indoor volleybal. Check de pagina Organisatie indoor volleybal. 

Ga naar Organisatie indoor volleybal 

Wij staan voor je klaar! 
Heb je vragen over de inhoud van het protocol? Neem dan contact op met de medewerkers wedstrijdwezen uit jouw regio. Mocht je bij het maken van de afspraken met je gemeente vragen hebben of vastlopen, de accountmanagers van de Nevobo uit jouw regio helpen je graag. Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via janine.pleizier@nevobo.nl.