Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 02-09-2020

VolleyVeilig nu ook beschikbaar voor jeugdteams!

VolleyVeilig, hét warming-up programma om blessures te voorkomen, is nu ook beschikbaar voor jeugdteams! Benieuwd naar wat het voor jouw team kan betekenen? Download de app snel!

Geblesseerd raken is niet alleen pijnlijk, het gaat vaak ook ten koste van de ontwikkeling en het spelplezier van je speler(s). Een goede warming-up helpt blessures te voorkomen. Maar hoe verzorg je een goede warming-up? VolleyVeilig helpt jou hier als (jeugd)trainer bij!

VolleyVeilig zowel voor senioren als jeugdteams effectief
Nadat uit onderzoek van VeiligheidNL i.s.m. Amsterdam UMC en Nevobo  is gebleken dat het warming-upprogramma voor seniorenteams verbluffende effecten oplevert: 20% daling in het aantal blessures, wat neerkomt op een vermindering van 3 tot 5 blessures per team, per seizoen, is het onderzoek onder jeugdteams inmiddels ook afgerond. Uit dit onderzoek van Amsterdam UMC i.s.m. VeiligheidNL en Nevobo is gebleken dat het  jeugdprogramma het  aantal acute blessures bij jeugdspelers met meer dan 40%  kan laten dalen. Het aantal armblessures was zelfs bijna 60% lager. We zijn heel blij met dit resultaat en stellen het jeugdprogramma nu gratis ter beschikking.

Ga jij als trainer ook voor minder blessures en meer spelplezier? Wapen jezelf en je team met VolleyVeilig!

Download de VolleyVeilig app nu!

Ontdek het op Google Play


Wil je meer weten over VolleyVeilig?
Ga dan naar onze VolleyVeilig-pagina waar je meer informatie vindt over de cijfers en hoe het werkt!

VolleyVeilig