SBVC
SBVC
  • Publicatie 08-05-2020

Opstarten outdoor volleybal, óók voor volwassenen!

Met de woensdag afgekondigde versoepelde maatregelen krijgen ook volwassenen vanaf 11 mei meer ruimte om te sporten. Maar hoe voldoe je als vereniging aan alle richtlijnen? Wij helpen je graag verder.

Waar eerder de maatregelen werden versoepeld voor jeugd tot en met 18 jaar, krijgen volwassenen binnenkort ook weer de mogelijkheid om onder voorwaarden samen buiten te gaan volleyballen. Hiervoor was het noodzakelijk om zowel de protocollen als de communicatiemiddelen te herzien.

Protocollen
Vandaag heeft de Nevobo samen met andere sportbonden en NOC*NSF de eerder gepubliceerde protocollen voor de jeugd herzien, zodat ook volwassenen per 11 mei - binnen de door de kabinet gestelde richtlijnen - kunnen starten met sporten.

Daarbij hebben wij ook de branche specifieke aanvulling op het protocol aangepast, zodat deze óók aansluit bij de volwassenen!

Klik hier voor de herziene protocollen en branche specifieke aanvulling hierop

Communicatiemiddelen
Door de versoepelde maatregelen zijn er een paar communicatiemiddelen, die wij eerder al voor de jeugd ter beschikking hebben gesteld, gewijzigd. Het is van belang dat je de gewijzigde communicatiemiddelen vervangt. De gewijzigde communicatiemiddelen worden aangeduid met GEWIJZIGD.

Klik hier voor de communicatiemiddelen

Heb je vragen?
Mocht je bij het maken van de afspraken met je gemeente vragen hebben of vastlopen,  de accountmanagers van de Nevobo helpen je graag.  Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via  janine.pleizier@nevobo.nl.