Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 11-12-2019

Ga eens lekker zitten!

De meerwaarde van zitvolleybal voor jouw vereniging

Dat er steeds meer interesse is voor zitvolleybal, blijkt uit de cijfers van afgelopen jaar. In 2019 maakten middels 63 zitvolleybalclinics ruim 3.300 mensen kennis met de paralympische variant van onze sport. Inmiddels kun je bij 22 clubs in ons land zitvolleyballen, daarnaast werd het mobiele zitvolleybalveld afgelopen jaar 24 keer opgetuigd om de sport te promoten.

Zitvolleybal is dan ook een prima alternatief voor iedereen die niet (meer) staand kan volleyballen; zowel voor fysiek beperkte sporters, als spelers die kampen met blessuregevoelige enkels of knieën. Een mooi middel om je aanbod te vergroten, leden te behouden en een nieuwe doelgroep aan te boren! Bovendien draagt het aanbieden van zitvolleybal bij aan de maatschappelijke waarde van je club. Iets voor jouw vereniging? Hans Mater helpt je graag op weg!