Links Jan Kuylenburg, rechts Ton van Meurs
Links Jan Kuylenburg, rechts Ton van Meurs
  • Publicatie 28-08-2019

Huldiging 'Beachscheidsrechters van het Seizoen'

Ton van Meurs en Jan Kuylenburg zijn uitgeroepen tot resp. Eredivisie scheidsrechter en Topdivisie scheidsrechter van beachseizoen 2019.

Op zaterdag 24 augustus 2019 werden beide heren in het zonnetje gezet. Na een lange dag als scheidsrechter actief te zijn geweest bij de Junior Beach Circuit (JBC) Finals en het NK Beach, werd de dag smakelijk afgesloten met de jaarlijkse BBQ tijdens de afsluitingsavond voor officials. Een goed moment om de 'Beachscheidsrechters van het Seizoen' bekend te maken.

Ton van Meurs werd uitgeroepen tot 'Beachscheidsrechter van het Seizoen' in de Eredivisie. Hij werd geroemd om zijn jarenlange inzet en staat van dienst. Niet alleen in de Eredivisie, maar ook als Hoofdscheidsrechter en organisator van de JBC Finals. Jan Kuylenburg, uitgeroepen tot 'Beachscheidsrechter van het Seizoen' in de Topdivisie, werd met waarderende woorden toegesproken. Jan heeft zoveel (last minute) aanwijzingen geaccepteerd, dat hij nagenoeg ieder weekend in het zand heeft gestaan. Chapeau!

Uit handen van Hoofd Arbitrage Beach, Jon Lochtenberg, ontving het tweetal de oorkonde, bloemen en bijbehorende prijs (tekening van Nevobo-jeugdleden). En uiteraard een groot applaus!

Ton en Jan, van harte gefeliciteerd met deze titel, heel dik verdiend!

Zie ook wie Ton en Jan zijn voorgegaan als Scheidsrechter van het Seizoen.