Zet de volleybalouders in het zonnetje!

Zet de volleybalouders in het zonnetje!

Gepubliceerd op 22 maart 2024

Het einde van het seizoen is in zicht: de periode waarin teams samen met hun trainer en coach het seizoen afsluiten. Het is eveneens een mooi moment om de ouders van alle jeugdteams in het zonnetje te zetten! Ouders zijn namelijk van onschatbare waarde. Ze spelen niet alleen een belangrijke rol in de praktische zaken zoals vervoer, begeleiding en het regelen van fruit, maar ook in de onvoorwaardelijke steun aan hun kinderen.

Een sterke band tussen de vereniging en de ouders van jeugdleden zorgt voor een positieve omgeving, waarin iedereen graag een bijdrage wil leveren. Doe daarom mee met ons initiatief en moedig de jeugdteams binnen jouw vereniging aan hun waardering te laten blijken aan alle ouders!

Bedank de ouders bij de laatste thuiswedstrijd

Het idee is eenvoudig: vraag de trainers en coaches van elk team om hun spelers aan te moedigen hun ouders uit te nodigen voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. In de week die voorafgaat aan deze wedstrijd, krijgt elke speler de opdracht een persoonlijke ‘dankjewel’ boodschap op een kaart te schrijven. Hieronder vind je een voorbeeldkaart die je gemakkelijk kunt uitprinten. Als je bij het printen het formaat 9x13 cm selecteert, kan je vier kaarten op één pagina printen. Tip voor een mooier resultaat: print de kaarten op stevig papier.

Je kunt het bedankmoment zo eenvoudig houden als hier beschreven, of je kunt het uitbreiden met bijvoorbeeld een gezamenlijk drankje in de kantine of andere leuke activiteiten die je samen bedenkt. De kern is: Lang leve de volleybalouders, zet ze in het zonnetje!