Workshops (W)EET WAT JE DOET

Workshops (W)EET WAT JE DOET

Gepubliceerd op 18 januari 2024

(W)EET WAT JE DOET is een trainerscollectief dat trainingen geeft over hoe topsporters op een gezonde manier het maximale uit zichzelf kunnen halen. Het zoeken naar de balans tussen training, voeding en rust is bij iedere sporter aan de orde. Wil jij meer leren over eetproblematiek in de sport en hoe je dit tijdig kan signaleren? Geef je dan op voor één van de workshops!

Basisworkshop

Dinsdag 30 januari 2024 om 20.00 uur

Wil jij meer leren over eetproblematiek in de sport en hoe je dit tijdig kan signaleren? Wil je weten wat jouw sporters, in jouw team of op jouw club risico geeft op eetproblemen? En wat je dan kan of misschien wel moet doen? Meld je dan aan voor de online basisworkshop op dinsdag 30 januari om 20.00 uur. De workshop is toegankelijk voor trainers, coaches en andere stafleden uit verschillende sporten en sportdisciplines. Voor de workshop worden 2 licentiepunten toegekend.

Vervolgworkshop: gespreksvoering

Woensdag 15 mei 2024 om 19.00 uur & woensdag 23 oktober om 19.00 uur

In deze vervolgworkshop wordt stilgestaan bij hoe je veilig en verantwoord het gesprek kunt voeren bij vermoedens van eetproblematiek. Hoe maak je de signalen waar jij je zorgen over maakt bespreekbaar? De training bestaat uit een workshop van tweeënhalf uur. De workshop in het voorjaar (15 mei 2024) is online via zoom. De workshop in het najaar (23 oktober 2024) is op locatie bij station Amersfoort. Voor de vervolgworkshop worden 3 licentiepunten toegekend.