Word Verenigingsexpert techniek binnen jullie club!

Word Verenigingsexpert techniek binnen jullie club!

Gepubliceerd op 23 januari 2024

Wil je de kwaliteit van je collega-trainers en -coaches vergroten binnen je club en daarvoor jouw ervaring en kennis inzetten? Dan leiden wij jou graag op tot Verenigingsexpert.

Als trainer en/of coach ben je onmisbaar. Graag zie je ook dat iedere collega-trainer en coach, ongeacht het niveau, beschikt én blijft beschikken over de juiste kennis en kunde waarmee zij spelers met veel plezier beter maken, maar bovenal lekker laten bewegen. Maar hoe kun je dit op een laagdrempelige manier organiseren? Door Verenigingsexpert te worden

Ben jij de geschikte kandidaat?

Wij leiden je graag op tot Verenigingsexpert technniek. Na het volgen van een opleiding in twee avonden èn het afleggen van een PVB ben je als Verenigingsexpert bevoegd om de beginners trainerscursus te geven, binnen jullie club. Makkelijk toch? Iedere collega-trainer en coach kan dan op een laagdrempelige manier aansluiten bij deze cursus zonder daarvoor ver te hoeven reizen. Hiermee verhoog je de kwaliteit én kun je deze ook nog eens borgen.

Ben jij degene die deze rol perfect zou passen, ben je 18 jaar of ouder én ben je in het bezit van een VT3-diploma en VOG? Dan zoeken we jou!

Handig om te weten

  • De opleiding zal (bij genoeg aanmeldingen) plaatsvinden in De Weerelt te Utrecht, waar ook het kantoor van de Nevobo gevestigd is.
  • Data: donderdagavond 7 maart en donderdagavond 11 april 2024 van 19.00 tot 21.00 uur.
  • Inschrijfkosten: € 125,-

Schrijf je snel in!