Webinar: Veilige Sportomgeving

Webinar: Veilige Sportomgeving

Gepubliceerd op 9 oktober 2023

Speciaal voor bestuurders organiseren wij een webinar met het onderwerp veilige sportomgeving. Benieuwd wat jij als bestuurder kan doen om een sociaal veilige sportomgeving te creëren? Meld je dan nu aan voor het webinar op 31 oktober!

Een veilige, eerlijke en vitale sportomgeving waar iedereen zich thuis voelt – dat is toch de volleybalvereniging waar jij onderdeel van wilt zijn? Als bestuurder speel je een cruciale rol in het creëren van een sociaal veilige omgeving. Preventie en duidelijke afspraken maken is daarbij van groot belang. Eigenlijk zouden alle leden van de vereniging moeten weten wat ze van elkaar kunnen verwachten en hoe te handelen als er problemen ontstaan.

Ben jij benieuwd wat jij als bestuurder kan doen en hoe andere bestuurders hiermee om gaan? Graag nodigen wij je uit voor een webinar over een veilige sportomgeving, waar we samen in gesprek gaan en praktische handvatten bieden om jouw vereniging nog veiliger te maken.

Datum en tijd:

  • Dinsdag 31 oktober 20.00 – 22.00 uur

Aanmelden

Je kunt je tot 30 oktober aanmelden via onderstaande button. Na aanmelding ontvang je de Teams link om de webinar(s) bij te wonen.