Vrijwilligers gezocht Eredivisie Beach!

Vrijwilligers gezocht Eredivisie Beach!

Gepubliceerd op 5 december 2023

De Eredivisie Beach is inmiddels een begrip in Nederland en in 2024 doet deze tour weer meerdere steden in Nederland aan. Dit allemaal in de periode mei tot en met augustus. Daar willen we samen met jullie vereniging een waar volleybalfeest van gaan maken!

De Eredivisie Beachtour biedt alle volleybalverenigingen door het land de mogelijkheid om de clubkas te spekken. Voor iedere vrijwilliger die ons een dag komt helpen om de Eredivisie te organiseren, ontvangt jouw club €25,- per dag of één Mikasa bal. Voor iedere clubsponsor die zich voor €250,- wil verbinden aan de Eredivisie in ruil voor een bord/vlag langs het centercourt, ontvangt de vereniging €50,-.

Tot slot is er de mogelijkheid om het zand van het centercourt tegen het gereduceerde tarief van €6.000,- per veld over te nemen voor het uitbreiden, aanpassen of aanleggen van beachvelden. Is een half veld al genoeg? Dan kan dat in overleg vast ook geregeld worden!

Kortom, wij trekken heel graag samen op om de volleybalsport en jouw vereniging te versterken en een waanzinnig volleybalfeest te realiseren deze zomer. Heel graag plannen we een (online) gesprek om te bespreken hoe we zouden kunnen samenwerken en te horen wat voor jouw club belangrijk is.

Bekijk hieronder de aftermovie van het NK Beachvolleybal en ontdek de unieke sfeer van dit geweldige toernooi!

Contact

Interesse? Neem dan contact op met Daniël Bassie (Team Sportworx) via Daniel@sportworx.nl.