Versterk je club met de workshops van Rabo ClubSupport!

Versterk je club met de workshops van Rabo ClubSupport!

Gepubliceerd op 26 oktober 2023

Veel clubs spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 13 tot en met donderdag 23 november een aantal online workshops waarin de meest voorkomende thema’s binnen sport- en cultuurverenigingen aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Online workshops

Tijdens de workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Data: maandag 13 november t/m donderdag 23 november 2023
Tijd: 19:30 uur tot 21:00 uur

Klik op onderstaande button om het hele aanbod te bekijken en je meteen aan te melden.

Over Rabo ClubSupport

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.