Trainersworkshops tijdens Toetstoernooi in Tilburg

Trainersworkshops tijdens Toetstoernooi in Tilburg

Gepubliceerd op 12 december 2023

Tijdens het Toetstoernooi in Tilburg worden diverse workshops voor trainers georganiseerd, waarmee licentiepunten verdiend kunnen worden.

Op zondag 17 december organiseert stichting Be Better Training in samenwerking met 3ct het populaire Toetstoernooi in Tilburg, een 3x3 toernooi speciaal voor jeugd. Het doel van dit toernooi is om de individuele voortgang te toetsen op technische vaardigheden en mentale ontwikkeling. RTC’s, volleybalscholen en clubs zullen teams van 3 afvaardigen, waarbij ze zelfstandig spelen volgens een digitaal wedstrijdschema via Tournify.

In Tilburg worden 17 velden in twee nabijgelegen hallen benut: Sportcomplex T-Kwadraat (Olympiaweg 382) en de sporthal van Koning Willem II College (Tatraweg 80).

Workshops voor trainers

Het toernooi biedt trainers een unieke kans om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en te sparren. Daarnaast worden er workshops georganiseerd waarmee trainers licentiepunten kunnen verdienen en zich kunnen verdiepen in diverse onderwerpen. Aylin Post en Richard Rademarker delen inzichten over talentontwikkeling en -herkenning. Rogier van Meggelen behandelt in een ochtend- en middagsessie het trainersvolgsysteem Sportjeal, terwijl fitcoach Elles Gruijters een sessie verzorgt over voeding. Ivo Munter is aanwezig voor een clinic met het Jeugd Oranje team.

Bekijk het volledige programma en het aantal te behalen licentiepunten per workshop in de onderstaande visual!

Wil je meer weten over de sessies? Check dan het Instagram-account van Be Better Training. Aanmelden is niet nodig.