Trainersworkshop door Erik Noordijk en Arjan Taaij

Trainersworkshop door Erik Noordijk en Arjan Taaij

Gepubliceerd op 9 januari 2024

Nova Tech Lycurgus en Sudosa-Desto bundelen hun krachten om de volleybalsport in Noord-Nederland te versterken. De twee vooraanstaande volleybalverenigingen delen kennis en inspiratie tijdens een workshop op 14 januari 2024 in MartiniPlaza, Groningen.

Voorafgaand aan de Eredivisiewedstrijd van Nova Tech Lycurgus tegen Simplex SSS wordt een trainersworkshop gegeven waarin de Nova Tech Lycurgus Volleybal Academy en het eerste herenteam van Nova Tech Lycurgus centraal staan. Erik Noordijk, trainer van de Academy, zal ingaan op de vraag: ‘Hoe bouwen we oefenstof bij de Academy?’. Arjan Taaij, trainer/coach van Nova Tech Lycurgus, zal zijn inzichten delen over wat er nodig is om aan te sluiten bij de Europese top. Daarnaast zal hij vooruitblikken op de wedstrijd tussen Lycurgus en SSS. Na afloop van het duel wordt samen teruggeblikt op de wedstrijd.

De workshop begint om 12.30 uur met een informele inloop, waarna de deelnemers kunnen genieten van een rijk programma dat gericht is op het delen van kennis en het bieden van inzichten in de wereld van volleybaltraining en competitie.

Programma

  • 12.30 uur: Inloop
  • 13.00 – 13.45 uur: ‘Hoe bouwen we oefenstof bij de Academy?’ Door Erik Noordijk, trainer Nova Tech Lycurgus Volleybal Academy
  • 13.45 – 14.15 uur: ‘Wat is nodig om aan te sluiten bij de Europese top en een vooruitblik op de wedstrijd tegen Simplex SSS?’ Door Arjan Taaij, trainer/coach Nova Tech Lycurgus
  • 15.00 uur: Wedstrijd Nova Tech Lycurgus – Simplex SSS
  • Na afloop: Samen terugblikken op de wedstrijd

Aanmelden
De workshop is voor trainers met een trainersdiploma. Deelname is gratis en levert bovendien 1 licentiepunt van de Nevobo op. Registreren kan via onderstaande knop.