Sportenergie en Nevobo slaan handen ineen

Sportenergie en Nevobo slaan handen ineen

Gepubliceerd op 1 februari 2022

Beachvolleybal- en zaalvolleybalverenigingen ondersteunen in het verduurzamen van de accommodaties, daar gaan Sportenergie en Nevobo de komende jaren gezamenlijk werk van maken.

Tijdens King of the Court 2021 in Utrecht is een nieuwe samenwerking bekrachtigd waarmee Sportenergie de komende jaren officieel partner is geworden van Nevobo. Samen slaan zij de handen ineen om volleybalverenigingen, zowel beach als zaal, de kans te bieden om de eigen accommodatie te verduurzamen en daarmee flink op kosten te besparen.

Nevobo heeft een ambitie om de beach- en zaalvolleybalverenigingen zo goed mogelijk te helpen in allerlei vormen, ook in het verduurzamen van de accommodatie en daarmee op kosten te besparen. “Wij geloven dat we middels dit partnership (beach)volleybalclubs kunnen ondersteunen. Met Sportenergie als partner bieden wij onze clubs een mooie kans om te verduurzamen en er ook nog eens financieel op vooruit te gaan. Hiermee geven we invulling aan ons gezamenlijke doel: duurzame en financieel gezonde beach- en volleybalclubs”, aldus Rik Eisma.

Sportenergie ondersteunt

Sportenergie ondersteunt clubs als onafhankelijk partner én energieadviseur bij het realiseren van forse kostenbesparingen. Met gesubsidieerde duurzaamheidsmaatregelen ontstaat er een lagere energierekening, waardoor de club geld overhoudt voor clubdoelstellingen. Zo draagt Sportenergie bij om clubs toekomstbestendig te maken én te houden. Dat doen zij onder andere door zonnepalen, ledverlichting en/of laadpalen aan te brengen en het energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase. Ze verzorgen het gehele traject, dus van eerste scan tot de stekker in het stopcontact.

Meer weten? Bekijk de website van Sportenergie. Ook komen ze graag direct bij jouw vereniging langs voor een clubscan. Neem hiervoor contact op met Joost ten Bulte van Sportenergie.