Meld je nu aan voor de inspiratieavonden van Rabo ClubSupport

Meld je nu aan voor de inspiratieavonden van Rabo ClubSupport

Gepubliceerd op 1 februari 2024

Rabo ClubSupport organiseert de komende maanden door het hele land verschillende inspiratieavonden. Ben je als clubbestuurder benieuwd welke ondersteuning ze jouw club kunnen bieden? Kom dan langs bij een inspiratieavond bij jou in de buurt! Op deze avonden word je niet alleen geïnspireerd om aan de slag te gaan met de ambities van je club. Ook ontmoet je mede-clubbestuurders uit jouw regio en ga je in gesprek met clubondersteuners over jouw uitdagingen en hulpvragen.

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen

Wat zijn de doelen, dromen en ambities van jouw club? Wil je meer leden werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen? Rabo ClubSupport Ondersteuning helpt je om deze ambities waar te maken. Bezoek een inspiratieavond bij jou in de buurt en kom erachter wat Rabo ClubSupport voor jou kan betekenen. De inspiratieavonden worden vanaf begin februari georganiseerd door het gehele land en zijn gratis toegankelijk voor alle clubbestuurders, het is dus niet noodzakelijk dat jouw vereniging bankiert bij de Rabobank.

Klik op onderstaande button voor een actueel overzicht van alle inspiratieavonden!

Over Rabo ClubSupport

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten, de Nevobo en andere sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.