Meld je aan voor onze webinars in januari en februari!

Meld je aan voor onze webinars in januari en februari!

Gepubliceerd op 12 januari 2024

Start het nieuwe jaar vol inspiratie en groei met onze reeks webinars in januari en februari! We hebben een brede selectie samengesteld om jouw kennis te verbreden en vaardigheden te versterken. Schrijf je nu in en geniet de rest van het jaar van je opgedane kennis.

Webinar: Trainersbegeleiding zaalvolleybal

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

Leer de kracht van trainersbegeleiding en til jouw sportclub naar een hoger niveau! Doe mee aan ons webinar en leer hoe je trainers ondersteunt voor meer plezier en ontwikkeling. Ontdek de cruciale rol van een trainer voor sportplezier en groei, en krijg inzicht in effectieve begeleidingstechnieken. Leer alles over het identificeren van behoeften, het inzetten van verschillende niveaus van trainers, en het opzetten, uitbreiden of verbeteren van trainersbegeleiding binnen jouw club. Sluit je aan, bekijk voorbeelden en deel jouw vragen en ervaringen voor een leerrijke sessie!

Sociale veiligheid en inclusie binnen je club

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

Sociale veiligheid en inclusie gaan hand in hand. Een sociaal veilig sportklimaat is een voorwaarde om je welkom en thuis te voelen in het volleybal. We nodigen bestuurders, vertrouwenscontactpersonen en ander geïnteresseerd kader uit voor onze webinar over deze twee onderwerpen. Op woensdag 24 januari tussen 20.00 en 22.00 uur vertellen we precies hoe jij aan de slag kunt met dit onderwerp in 2024 en verder. Deze webinar wordt gegeven door Ine Klosters, Maaike Rouw en Janine Pleizier.


Nu al meer weten?

Lees meer over een sociaal veilige sportomgeving
En bekijk alles over Onze club is van iedereen

Webinar: Beach (Clubtoernooi) en beachapp

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

Ontdek hoe jouw vereniging kan schitteren in lokale beachvolleybaltoernooien via de Nevobo! Henk Steeghs en ervaren verenigingen delen praktische inzichten om inschrijvingen, poule-indelingen en uitslagen moeiteloos te beheren op Nevobo.nl en de Mijn Beachvolleybal app. Krijg concrete tips en advies om direct aan de slag te gaan! Als contactpersoon beachvolleybal mag je dit niet missen. Meld je kosteloos aan voor deze waardevolle webinar.

Webinar: Financiële mogelijkheden om te werken aan de toekomst van je club

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

Ontdek in deze webinar hoe je kunt komen tot een concreet plan voor jouw club om in te spelen op veranderingen in vraag en behoeften. Je leert hoe je dit samen met andere clubs kunt oppakken en welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn om je daarbij te helpen. Bovendien worden er mogelijkheden gedeeld om financiële ondersteuning te krijgen in de uitvoering, zoals vanuit het Sportakkoord, uitvoeringsbudgetten, Play Volleybal subsidie en Rabo Clubsupport. Zo werk je gestructureerd aan groei en versterking van jouw club!

Webinar: Handvatten voor (beach)trainers gericht op jeugdbeachvolleybal

Woensdag 14 februari 2024, 19.30 - 21.30 uur

Er zijn steeds meer jeugdige volleyballers die de weg naar het zand weten te vinden, maar hoe geef je hun een goede beachvolleybaltraining? Tijdens de webinar, die bestemd is voor indoor volleybaltrainers én beginnende beachtrainers, krijg je essentiële tools om je trainingen te versterken. Deze sessie biedt praktische inzichten en concrete strategieën om je vaardigheden te versterken. Schrijf je vandaag in en laat je inspireren om het beste uit jezelf én vóór jeugdige beachers te halen!

Aanmelden

Deelname is gratis. Via onderstaand aanmeldformulier kun je aangeven bij welk webinar je aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk één week voor aanvang van het webinar.

Je ontvangt maximaal twee dagen voor aanvang van het webinar de instructies om deel te nemen.

Mocht je vragen hebben over aankomende webinars dan kun je die stellen aan Geertje Lensen via geertje.lensen@nevobo.nl