Korting op de nieuwste collectie Mizuno schoenen

Korting op de nieuwste collectie Mizuno schoenen

Gepubliceerd op 8 september 2023

Mizuno is inmiddels al jaren partner van de Nevobo. Alle Oranje zaalteams worden voorzien van kleding en de juiste schoenen van het Japanse merk. Sinds de oorsprong in 1906 werkt het merk volgens de filosofie dat het sporters van ieder niveau wilt ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Speciaal voor leden van de Nevobo is de nieuwste collectie schoenen nu met korting te bestellen op volleybaldirect.nl.

Jaarlijks komt het merk met nieuwe collecties. De zomer van 2023 kent drie verschillende thema’s in de collectie. Het betreft het Pura Pack, het Release Pack en Avatar. Op basis van deze thema’s worden de kleuren van de modellen bepaald. Het Pura Pack kent daarom een witte kleurstelling, het Release pack een roze en het Avatar pack een donkerblauwe.

RELEASE PACK
Deze kleur is bedoeld om je emoties en spirit op een positieve manier te beïnvloeden. Stap het veld op met een glimlach en val op tussen de menigte. De gedurfde kleuren en speelse combinaties staan symbool voor positieve energie.

AVATAR
Geïnspireerd door de snelle ontwikkeling van technologie en gamification. De futuristische neongroene accenten spatten van het veld af.

PURA PACK
De perfecte mix tussen stijl en functionaliteit. Het PURA pack straalt elegantie uit en staat symbool voor puurheid en zuiverheid op het veld.

De meeste volleyballers kiezen voor de Wave Lightning Z7 of de Wave Momentum 3. Ook veel van de Nederlandse volleybalinternationals spelen op deze twee modellen. Tijdens het EK voor de Volleybaldames en het EK voor de Lange Mannen, spelen de internationals op kleuren uit het Release Pack.

Mizuno Wave Lightning Z7

De nieuwe Wave Lightning Z7 biedt explosieve kracht, energieteruggave en ongeëvenaarde acceleratie om het op te nemen tegen je tegenstander. Ontwikkeld voor allround volleyballers en in het bijzonder outside hitters. Dit iconische model van Mizuno is al jarenlang de nummer één binnen de sport met een comfortabele pasvorm, zachte demping en grote flexibiliteit.

De Wave Lightning Z7 heeft een extra lading MIZUNO ENERZY en een verlengde Wave plate naar de voorvoet. De afgeronde hiel maakt snelle soepele bewegingen in alle richtingen mogelijk. De Dynamotion Grooves zorgen voor een grote flexibiliteit van de voorvoet voor extreme bewegingen. Het extra nauwsluitende bovenwerk in strak design zorgt voor comfort en een extra licht gewicht.

Informatie

Mizuno Wave Lightning Z7 is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en unisexuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Mid-uitvoering € 159,95.

Shop de Wave Lightning Z7 bij Volleybaldirect.nl met extra korting door code “Mizuno2023”. De korting is geldig t/m 31-12-2023.

Mizuno Wave Momentum 3

Deze indoorschoen staat garant voor toonaangevende demping voor de krachtigste spelers ter wereld. De Wave Momentum 3 is perfect voor allround volleyballers en een aanrader voor middenblokkers. Het is de meest dempende schoen in de categorie POWER en voorzien van Mizuno’s nieuwste technologieën. Ontworpen voor veel stabiliteit in het veld. Het vernieuwde design heeft een volledig nieuwe bootie-structuur die de voet omsluit en de meest comfortabele pasvorm tot nu toe biedt. Deze krachtige indoorschoen geeft spelers ongekend comfort en meer dan uitstekende demping. De Wave Momentum 3 is voorzien van de nieuwste MIZUNO ENERZY-technologie voor verbeterde demping en respons, evenals de bekende Mizuno Wave voor stabiliteit en demping bij de hiel. Maak je spel krachtiger dan ooit met de nieuwe Wave Momentum 3.

Informatie

Mizuno Wave Momentum 3 is verkrijgbaar bij sportwinkels in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 159,95. Mid-uitvoering € 179,95.

Shop de Wave Momentum 3 bij Volleybaldirect.nl met extra korting door code “Mizuno2023”. De korting is geldig t/m 31-12-2023.