Kijk nu onze webinars terug!

Kijk nu onze webinars terug!

Gepubliceerd op 19 februari 2024

In januari en februari hebben we vijf webinars georganiseerd met diverse thema's, variërend van sociale veiligheid en inclusie tot trainersbegeleiding. Alle webinars zijn nu beschikbaar om terug te kijken!

Webinar: Trainersbegeleiding zaalvolleybal

Trainers hebben een cruciale rol voor het sportplezier en groei van spelers. In dit webinar geeft Ine Klosters inzicht in effectieve begeleidingstechnieken. Leer alles over het identificeren van behoeften, het inzetten van verschillende niveaus van trainers, en het opzetten, uitbreiden of verbeteren van trainersbegeleiding binnen jouw club.

Webinar: Sociale veiligheid en inclusie binnen je club

Sociale veiligheid en inclusie gaan hand in hand. Een sociaal veilig sportklimaat is een voorwaarde om je welkom en thuis te voelen in het volleybal. Ine Klosters, Maaike Rouw en Janine Pleizier vertellen in dit webinar hoe jij aan de slag kunt met dit onderwerp in 2024 en verder.

Webinar: Beach (Clubtoernooi) en beachapp

Ontdek hoe jouw vereniging kan schitteren in lokale beachvolleybaltoernooien. Henk Steeghs, competitieleider Nationale Beachcompetitie, deelt praktische inzichten om inschrijvingen, poule-indelingen en uitslagen moeiteloos te beheren op Nevobo.nl en de Mijn Beachvolleybal app.

Webinar: Financiële mogelijkheden om te werken aan de toekomst van je club

Dit webinar door accountmanagers Marc de Haan en Paul Broers richt zich op het ontwikkelen van een concreet plan voor jouw club om in te spelen op veranderingen in vraag en behoeften. Je leert hoe je dit samen met andere clubs kunt aanpakken en welke (financiële) ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar zijn.

Webinar: Handvatten voor trainers gericht op jeugdbeachvolleybal

Er zijn steeds meer jeugdige volleyballers die de weg naar het zand weten te vinden, maar hoe geef je hun een goede beachvolleybaltraining? Ine Klosters en Bart Schmeits geven praktische inzichten en concrete strategieën om je trainingsvaardigheden te versterken.