Hulp nodig bij het aanleggen van een beachaccommodatie?

Hulp nodig bij het aanleggen van een beachaccommodatie?

Gepubliceerd op 23 oktober 2023

Is jouw club of gemeente geïnteresseerd in het realiseren of verbeteren van een accommodatie voor beachvolleybal of wellicht een combinatie met andere beachsporten? Dan kunnen de Nevobo en Beachsport Nederland helpen.

Bij het overwegen van deze mogelijkheid kunnen er veel vragen opkomen en vaak is het lastig om te bepalen waar te beginnen. Soms laat je je beperken door de juiste kennis, ervaring of wil je graag een mening van een professional. In dat geval is het handig om de expertise en ervaring van BeachSport Nederland in te schakelen. Ze staan klaar om je te begeleiden en bieden een scala aan diensten, variërend van een gratis intakegesprek tot uitgebreide advies- en begeleidingstrajecten onder leiding van onze sportprofessionals. Vaak is dit traject kosteloos voor jouw club of vereniging.

Kom naar de Nationale Sportvakbeurs!

Wil je meer te weten komen en de mogelijkheden verder verkennen? Of ben je al gevorderd in een project maar wil je graag dat er nog eens iemand meekijkt? Kom dan naar de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem op woensdag 15 november. Je kunt ook een afspraak met ons maken via info@beachsportnederland.nl. Op de beurs staat BeachSport Nederland met een compleet beachsportveld en laten ze naast leuke demonstraties door topsporters ook verschillende beachsportmaterialen zien. Bovendien staan ze klaar om je te voorzien van advies, tips en tricks.

Kijk voor meer informatie over de beurs en gratis tickets op www.beachsportnederland.nl.