Helpen jullie mee onze sport te promoten?

Helpen jullie mee onze sport te promoten?

Gepubliceerd op 13 september 2023

In het najaar van 2021 hebben wij de ‘Play Volleybal’ campagne gelanceerd. Met deze campagne willen we onze sport promoten en nieuwe leden aantrekken. Vandaag starten we met een nieuwe fase van de campagne. Dat doen we graag samen met jullie! Doen jullie mee?

Nieuw: Waarom volleybal?

Het nieuwe deel van de campagne focust op de beste eigenschappen van onze mooie sport. Waarom moet heel Nederland gaan volleyballen? Wat maakt onze sport zo bijzonder? De antwoorden op deze vragen bestaan uit zes eigenschappen.

Promotievideo's

Om deze zes eigenschappen uit te lichten, hebben wij zeven video’s gecreëerd. In de hoofdvideo worden alle eigenschappen uitgelicht. Aan de hand van diverse beelden wordt de kijker meegenomen in de volleybalwereld. Daarnaast zijn er zes korte video’s die de verschillende eigenschappen los laten zien.

Wij zullen de video’s de komende tijd delen op onze kanalen, maar moedigen jullie ook aan om de video’s in te zetten. Ze zijn vrij door jullie te gebruiken.

Helpen jullie mee?

Als Nevobo gaan we de campagne landelijk voeren en vragen we jullie om lokaal en regionaal de campagne optimaal zichtbaar te maken, waarbij je uiteraard de koppeling kan maken om mensen direct naar jouw vereniging te trekken. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met communicatie over de Nationale Sportweek. Met deze gezamenlijke inspanningen zorgen we voor optimaal bereik en daarmee voor nieuwe leden bij de volleybalclubs! Doen jullie mee?