Geef Jeugdfonds een plek in jullie communicatie

Geef Jeugdfonds een plek in jullie communicatie

Gepubliceerd op 25 januari 2022

Ieder kind verdient het om te kunnen sporten. Maar wat als geld een probleem is? Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Jullie ook? Deel het verhaal van Jeugdfonds op jullie clubsite en social media.

Wist je dat 1 op de 11 kinderen opgroeit in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen? Als gevolg van de coronacrisis hebben nog meer gezinnen geldzorgen. Kinderen die voorheen wekelijks naar de sportclub gingen, staan nu aan de zijlijn. Jeugdfonds Club & Cultuur helpt! Jullie ook?

Deel het verhaal van Jeugdfonds Sport & Cultuur

Laat kinderen, en hun ouders, die kennismaken met volleybal, maar ook kinderen die deze stap nog niet (durven) te nemen, weten dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur er is als de contributie een probleem is. Ook als de contributie problemen oplevert voor de huidige leden kan het fonds helpen. Naast de contributie helpt het Jeugdfonds kinderen ook aan de benodigdheden om te sport te kunnen beoefenen, zoals kniebeschermers.

Hoe meer mensen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen sporten.

Kom in actie met de toolkit ‘Wat kun je als club doen?’
Door het verhaal van Jeugdfonds een vaste plek te geven op jullie website, bij bijvoorbeeld ‘lidmaatschap’ en/of ‘contributie’, zorgt jullie club ervoor dat nog meer mensen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kennen en dus nog meer kinderen en jongeren de sport kunnen beoefenen die zij leuk vinden. Ook kun je het verhaal delen via jullie social media. Je vindt de verschillende communicatie uitingen in de toolkit van het Jeugdfonds ‘Wat kun je als club doen?’.

Benieuwd hoe SV Irene Volleybal dit doet? Bekijk hun website.

Laten we er samen voor zorgen dat bij al onze 657 clubs met jeugd iedere bezoeker op jullie website en social media gewezen wordt op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Kleine moeite, maar de impact is groot!