Fluiten in de zon? Word beachvolleyscheidsrechter!

Fluiten in de zon? Word beachvolleyscheidsrechter!

Gepubliceerd op 11 april 2023

Het nieuwe beachseizoen staat voor de deur! Maar wat is een beachseizoen zonder scheids? Niets. Daarom zoeken we ook dit jaar scheidsrechters die het leuk vinden om wedstrijden te leiden in het zand!

Zon, zee en/of strand, voeg daar beachvolleybal aan toe en je hebt de perfecte zomerse combinatie. Maar hoe maken we deze combinatie tot een groot succes? Met goed opgeleide en enthousiaste beachvolleybalscheidsrechters. Lijkt het jou leuk om gedurende de zomermaanden wedstrijden op nationaal niveau te leiden? Dan hebben we een mooi aanbod voor jou!

Word beachscheidsrechter!

Als beachvolleybalscheidsrechter zorg jij ervoor dat de beachers volop kunnen genieten van hun sport. En hoe gaaf is het als jij hier ook van kunt genieten? Om de wedstrijden op goede wijze te leiden, is het beschikken over de juiste kennis en kunde van groot belang. Hier gaan we jou uiteraard bij helpen.

We leiden je in korte tijd op!
Met de gratis opleiding Beachvolleybalscheidsrechter stomen we jou in maar drie dagen, georganiseerd in de weekenden, bestaande uit een halve dag theorie en tweeënhalve dag praktijk, klaar om de wedstrijden op nationaal niveau te leiden. Om te starten met de opleiding is enige ervaring van belang. Dit houdt het volgende in:

  • Scheidsrechter zaalvolleybal: regionaal niveau of hoger
  • Scheidsrechter beachvolleybal: regionaal niveau of hoger

Je leert snel in de praktijk!
Beachvolleybalscheidsrechters hebben een groot voordeel ten opzichte van indoorscheidsrechters. Bij zaalvolleybal word je namelijk aangewezen voor één wedstrijd en bij het beachvolleybal fluit je een hele dag lang wedstrijden op nationaal niveau. En met een beetje geluk schijnt ook de zon!

Ook word je gedurende een toernooidag door je praktijkbegeleider voorzien van de nodige tips. Die kun je dan direct in de praktijk toepassen. Zo leer je nog sneller!

Meld je aan!

Zie jij jezelf al staan in het zand als beachvolleybalscheidsrechter? Dan is het tijd om je aan te melden voor de gratis opleiding Beachvolleybalscheidsrechter! Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de informatiefolder Beachvolleybalscheidsrechter. Direct aanmelden? Ook dat kan. Je hebt tot uiterlijk zondag 30 april de tijd.

Vragen?

Heb je vragen? Dan staat Michiel van der Eerden, Coördinator Arbitrage Nevobo, voor je klaar. Je kunt hem bereiken per e-mail: arbitrage@nevobo.nl.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Arbitrage