Doe mee aan de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs!

Doe mee aan de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs!

Gepubliceerd op 12 september 2023

Heeft jouw vereniging een sportief initiatief om Nederland in beweging te brengen? Meld dit initiatief dan aan voor de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs en maak kans op €50.000!

Wat is de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs?

De Nederlandse Loterij heeft als missie om heel Nederland in beweging te brengen. Om deze missie extra kracht bij te zetten reiken ze jaarlijks een prijs uit aan een initiatief of organisatie dat Nederland letterlijk en/of figuurlijk in beweging brengt: de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. De grootste maatschappelijke bewegingsprijs in Nederland.

Op dinsdag 24 oktober worden de vier nominaties bekendgemaakt. De winnaar van de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs ontvangt een cheque van maar liefst €50.000. Naast de winnaar ontvangen ook de drie andere genomineerden een mooie geldprijs van €5.000.

Inschrijven

Heeft jouw club een mooi initiatief waarmee Nederland in beweging wordt gebracht? Meld dat initiatief dan aan via onderstaande button. De deadline voor inschrijving is vrijdag 20 oktober. Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin uitleg over het verdere traject.