Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de laatste ontwikkelingen en de projecten die interessant zijn voor jou en/of je vereniging? Schrijf je dan in voor de Verenigingsnieuwsbrief! In de Oranje Nieuwsbrief lees je de laatste updates rondom de Oranje teams. Hieronder vind je een overzicht van onze nieuwsbrieven, bijbehorende doelgroepen en hoe je je kunt aanmelden.

Beach Nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de Beach Nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van alles rondom beachvolleybal. Van leuke beachvolleybal toernooien die er gespeeld worden, tot de Eredivisie beachvolleybal en van Beach Team Nederland tot alles rondom het CEV EK Beachvolleybal 2024 wat in Nederland gespeeld wordt.

Verenigingsnieuwsbrief 

Heb je een bepaalde functie binnen jouw vereniging of wil je gewoon graag op de hoogte blijven van de kansen en voordelen voor jouw club en jou, als speler? De Verenigingsnieuwsbrief houd je op de hoogte. Aanmelden kan middels onderstaande button. Bestuurders van een vereniging met een e-mailadres van de vereniging (bijvoorbeeld voorzitter@verenigingsnaam.nl) ontvangen deze mailing automatisch als dit e-mailadres ook geregistreerd is in Sportlink.

Oranje nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Oranje nieuws? De digitale Oranje nieuwsbrief verschijnt tijdens het internationale seizoen om de drie weken (in aanloop daarnaartoe in lagere frequentie) en informeert jou als eerste over de evenementen in Nederland en de ins en outs van al onze nationale teams. Wil jij je hiervoor aanmelden? Klik dan op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan.

Trainersmailing

Sinds het seizoen 2021-2022 verschijnt de vernieuwde Trainersmailing. De opgegeven trainers en coaches ontvangen de Trainersmailing automatisch als ze in Sportlink zijn geregistreerd. Daarmee krijgen ze exclusieve toegang tot warming-upprogramma’s, gratis live Q&A’s met specialisten op het gebied van fysieke trainingen, webinars met bondsartsen van de Nevobo en andere specialisten op het gebied van coachen & trainen, inspirerende artikelen en nog veel meer!

Arbitragenieuwsbrief

De arbitragenieuwsbrief wordt zo’n 6x per jaar gemaakt vóór, óver en dóór officials. Deze nieuwsbrief is gevuld met noodzakelijke informatie, maar ook met leuke weetjes en bijzondere arbitrageverhalen. Nuttig én leuk voor officials van de Eredivisie t/m de laagste klassen, actief in zaal-, beach- en/of zitvolleybal.

Ledenacties Nieuwsbrief

De partners van de Nevobo omarmen het volledige Nederlandse volleybal. Van het nationale volleybalteam tot aan de lokale volleybalverenigingen. Als lid van de Ledenacties Nieuwsbrief ontvang je leuke kortingen, acties en informatie vanuit partners van de Nevobo.

Nieuwsbrief VCP

Voor de Vertrouwenscontactpersoon (VCP) van jouw club is er de VCP-nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt twee keer per jaar en wordt rechtstreeks verzonden naar de in Sportlink geregistreerde VCP’s. Zorg dus dat ook jullie VCP als zodanig in dat systeem geregistreerd staat.