• Publicatie 12-05-2018

Scheidsrechters van seizoen 17-18 regio Zuid

Gert Rietveld van Volley2B scheidsrechter R1 (3e divisie) en Frans Verheijen van SOMAS/Activia scheidsrechter R2 (promotieklasse) van het seizoen 2017-2018

Op 12 mei zijn tijdens de bekerfinales regio Zuid in Capelle aan den IJssel de prijzen voor de beste scheidsrechters in de 3e divisie en promotieklasse uitgereikt. Gert Rietveld heeft de prijs ontvangen voor beste scheidsrechter van het seizoen 2017-2018 in de 3e divisie.
Frans Verheijen heeft de prijs gekregen voor beste scheidsrechter in de promotieklasse in seizoen 2017-2018.

Gert is dit seizoen actief geweest in de 3e divisie. Zijn uitstraling en persoonlijkheid tijdens wedstrijden worden door de teams en collega scheidsrechters enorm gewaardeerd.  Gert gaat na dit seizoen een stapje hoger fluiten in de 2e divisie, wij wensen hem succes in de 2e divisie.

Frans is al lang actief als regioscheidsrechter voor SOMAS/Activia. Ook hier zijn de teams en collega scheidsrechters erg te spreken over zijn inzet en zijn manier van het leiden van wedstrijden.
Frans zal komend seizoen wederom actief zijn voor SOMAS/Activia en zal promoveren naar de 3e divisie.

De prijzen zijn voor Gert en Frans meer dan verdienden hopen dat dit ook een aanmoediging is voor andere scheidsrechters om te fluiten.
Namens alle teams, Werkgroep Arbitrage Zuid en collega scheidsrechters, van harte gefeliciteerd met deze prijs.

Via deze weg willen we ook alle scheidsrechters en andere officials bedanken voor de inzet afgelopen seizoen. We hopen jullie in seizoen 2018-2019 allemaal weer te begroeten als scheidsrechter.