• Publicatie 10-01-2018

7074 nieuwe volleyballers met spelregelbewijs!

Samen gaan we voor nog meer sportplezier!

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. In 2017 zijn er door heel Nederland 7074 nieuwe volleyballers die een spelregelbewijs behaald hebben. Een flinke stijging ten opzichte van het jaar ervoor waarin 6168 volleyballers met succes de toets af hebben gerond op volleybalmasterz.nl!

Wie van mini's naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels. Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis?! Wij roepen daarom verenigingen graag op om de leden, en dan met name de jeugd, via Volleybalmasterz.nl hun spelregelbewijs te laten halen.

Meedoen kan altijd! Motiveer je jeugdleden online met onze kant en klare posts (klik hier om ze te downloaden) of organiseer een Spelregelcafé voor ze (klik hier voor de materialen).

Samen gaan we voor nog meer sportplezier!

Volleybalmasterz.nl in het kort
Op Volleybalmasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kun je jezelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als je wilt. Op de site vind je eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Weet je genoeg, dan kun je daar ook de spelregeltoets waarmee je je spelregelbewijs kunt halen, doen. Ideaal voor de jeugd én de club!