Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 17-09-2021

Landelijk protocol en FAQ NOC*NSF per 25 september

Het landelijk protocol verantwoord sporten en de FAQ van NOC*NSF zijn geüpdatet naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september.

Dinsdag 14 september is aangekondigd dat per zaterdag 25 september de 1,5 meterregel wordt losgelaten, aldus demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Wel blijven per die datum een aantal basisregels van kracht en gelden er aanvullende beperkingen middels een coronatoegangsbewijs voor het bezoeken van topsportwedstrijden, dus ook de Eredivisie. Of dit bewijs ook benodigd is voor het bezoeken van de sportkantine, wordt op dit moment nog bepaald. Een update daarover volgt zo snel mogelijk. In het nieuwsbericht van dinsdag 14 september berichtten we hier al over.

Geüpdatete protocollen en FAQ NOC*NSF
Raadpleeg het landelijke protocol verantwoord sporten hieronder om te voldoen aan alle gestelde richtlijnen. Daarbij vind je in de geüpdatete FAQ NOC*NSF antwoorden op de meestgestelde vragen.

Landelijkprotocol verantwoord sporten
Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet. Lees deze goed door.

Raadpleeg landelijk protocol verantwoord sporten per 25 september

Op Sportprotocol - NOCNSF vind je altijd het meest actuele protocol die op dat moment van toepassing is.

FAQ NOC*NSF
Bij NOC*NSF komen veel vragen binnen, daarom hebben zij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld, opgedeeld in meerdere categorieën. Deze FAQ wordt doorlopend gewijzigd.

Raadpleeg FAQ NOC*NSF

Organisatie volleybal
Ondanks dat er per zaterdag 25 september geen grote beperkende maatregelen meer van kracht zijn voor sport, is het goed om jouw leden te blijven informeren over de basisregels die van kracht blijven, zoals het thuisblijven en testen bij klachten, geen handen schudden en het wassen van je handen. Om verenigingen hierin te ondersteunen heeft NOC*NSF een handige tool met communicatiemiddelen ontwikkeld. Deze zal binnenkort geüpdatet worden. Ga snel naar Organisatie volleybal voor de tool van NOC*NSF. Hier vind je ook het geüpdatete protocol en de FAQ NOC*NSF.

Organisatie volleybal