fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 02-06-2021

Protocol en FAQ Indoor volleybal per 5 juni

Stap 3: we mogen weer écht volleyballen per 5 juni! Wel moeten we ons nog houden aan een aantal maatregelen. Welke volleybalspecifieke dit zijn vind je in het protocol en de FAQ Indoor volleybal.

Vrijdag 27 mei is bevestigd dat er veel meer mogelijk is voor de binnensport per 5 juni. Zo is het maximum aantal personen per zelfstandige ruimte opgehoogd van 30 naar 50 en hoeven ook senioren gedurende het sporten geen afstand tot elkaar te houden. Daarbij mag de jeugd tot en met 17 jaar ook weer in competitieverband volleyballen en mogen de senioren eindelijk weer onderling wedstrijden spelen binnen de eigen club. Kortom, er kan weer echt gevolleybald worden.

Protocol en FAQ Indoor volleybal
We mogen dus weer meer en daar zijn we ontzettend blij mee! Echter moeten we ons voorlopig nog wel houden aan een aantal maatregelen. Om jullie hierin te ondersteunen hebben we een volleybalspecifieke variant gemaakt op het protocol verantwoord sporten én een FAQ. 

Hieronder vind je de verwijzing naar het protocol Indoor volleybal en de FAQ Indoor volleybal.

Raadpleeg het protocol Indoor volleybal

Raadpleeg de FAQ Indoor volleybal

Geüpdatete protocollen en FAQ NOC*NSF
Raadpleeg ook het landelijke protocol verantwoord sporten hieronder om te voldoen aan alle gestelde richtlijnen. Daarbij vind je in de geüpdatete FAQ NOC*NSF antwoorden op de meestgestelde vragen. 

Landelijk protocol verantwoord sporten
Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet. Lees deze goed door.

Raadpleeg landelijk protocol verantwoord sporten

FAQ NOC*NSF
Bij NOC*NSF komen veel vragen binnen, daarom hebben zij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld, opgedeeld in meerdere categorieën. Deze FAQ wordt doorlopend gewijzigd.

Raadpleeg FAQ NOC*NSF

Organisatie indoor volleybal
Om zaalvolleybal verantwoord en veilig te organiseren kun je gebruikmaken van de pagina Organisatie indoor. Hier vind je meer informatie en hulpmiddelen die jou helpen bij het organiseren van indoor volleybal. Denk hierbij aan het protocol verantwoord sporten, een overzicht met meestgestelde vragen van NOC*NSF en meer! 

Ga naar Organisatie indoor volleybal