Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 01-12-2020

FAQ NOC*NSF, FAQ volleybal en protocol geüpdatet

De FAQ NOC*NSF, FAQ Indoor volleybal en het protocol verantwoord sporten zijn geüpdatet naar aanleiding van de mondkapjesplicht per 1 december.

FAQ NOC*NSF
Bij NOC*NSF komen veel vragen binnen, daarom hebben zij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld, opgedeeld in meerdere categorieën. Deze FAQ wordt doorlopend gewijzigd. Op basis van de mondkapjesplicht per 1 december is deze opnieuw gewijzigd.

Raadpleeg FAQ NOC*NSF

FAQ Indoor volleybal
De afgekondigde maatregelen die per woensdag 14 oktober van kracht zijn zorgen logischerwijs ook voor vele volleybalspecifieke vragen van verenigingen. Om die reden hebben we de meestgestelde vragen die betrekking hebben op het volleybal voor jullie op een rijtje gezet. De vernieuwde volleybalspecifieke FAQ vind je ook op de pagina Organisatie indoor volleybal. Per 1 december is ook de mondkapjesplicht hieraan toegevoegd.

Raadpleeg FAQ Indoor volleybal

Landelijk protocol geüpdatet
Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet. Per 1 december is de mondkapjesplicht hieraan toegevoegd. Lees deze goed door.

Raadpleeg landelijk protocol verantwoord sporten

Wij staan voor je klaar!
 Heb je vragen over de inhoud van het protocol? Neem dan contact op met de medewerkers wedstrijdwezen uit jouw regio. Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via janine.pleizier@nevobo.nl.