Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 26-11-2020

Live Q&A Nevobo op 11 december

We bevinden ons allen in een bijzondere tijd. Om je mee te nemen in diverse ontwikkelingen, overwegingen en besluiten én om jouw vragen te beantwoorden organiseren we op 11 december een Live Q&A.

We bevinden ons gezamenlijk in een bijzondere tijd, waarin alles anders gaat dan we gewend zijn. Het coronavirus en de bijbehorende maatregelen hebben veel invloed op ons dagelijks leven, en dus ook op onze sport en de manier waarop we volleybal beleven. Om je mee te nemen in diverse ontwikkelingen, overwegingen en besluiten die we als volleybalgemeenschap met elkaar moeten nemen én om jouw vragen te beantwoorden organiseren we een Live Q&A op vrijdag 11 december, 12.30 uur. Onze directieleden Guido Davio en Michel Everaert staan tijdens de Live Q&A, onder begeleiding van Bas van Veenendaal, stil bij onder meer de volgende vragen: 

  • Wat doet de Nevobo om weer zo snel en verantwoord mogelijk te kunnen volleyballen? 
  • Wat doen wij in deze fase om volleybalclubs te helpen? 
  • Hoe zien de scenario’s eruit om de competities te hervatten? 
  • Wanneer verwachten we dat de Eredivisie weer kan opstarten? 
  • Hoe gaan we om met contributies en teamgelden die reeds betaald zijn? 

Stel ook jouw vraag 
Heb jij ook een vraag over volleybal in of na de coronaperiode? Stuur die dan vooraf in naar communicatie@nevobo.nl o.v.v. je naam en vereniging, zodat wij zoveel mogelijk vragen kunnen meenemen in de sessie. Ook kun je gedurende de Live Q&A jouw vragen stellen.   

Schakel in op vrijdag 11 december, 12.30 uur! 
Op vrijdag 11 december om 12.30 uur vindt de Live Q&A plaats, waar jij heel gemakkelijk bij aan kunt sluiten. Hiervoor hoef je enkel je agenda af te blokken en op vrijdag 11 december om 12.30 uur naar onze website www.nevobo.nl te gaan om de Live Q&A bij te wonen. De sessie duurt circa één uur en aanmelding is niet benodigd.