Peter Sprenger
Peter Sprenger
  • Publicatie 26-06-2020

Video: Peter Sprenger spreekt dank en ambities uit

Nevobo-voorzitter Peter Sprenger kijkt in een videoboodschap terug op de turbulente coronaperiode en blikt vooruit op de uitdagende periode die voor ons ligt.

Nevobo-voorzitter Peter Sprenger kijkt in een videoboodschap terug op de turbulente coronaperiode en blikt vooruit op de uitdagende periode die voor ons ligt. Sprenger: “Het waren en zijn nog steeds turbulente tijden als het gevolg van het coronavirus in onze samenleving. Als volleybal hebben we een grote bijdrage kunnen leveren. Zowel in de afbouw als in het weer opbouwen van onze sportieve activiteiten. Als voorzitter van de Nevobo blik ik daar graag met jullie op terug, wil ik velen van jullie bedanken én kijken we vooruit naar een energieke en veilige volleybal toekomst.”

Bekijk de videoboodschap hieronder: