VolleyVeilig tijdelijk alleen via website bereikbaar

VolleyVeilig tijdelijk alleen via website bereikbaar

Gepubliceerd op 18 september 2023

De VolleyVeilig applicatie wordt momenteel geüpdatet voor een nog betere gebruikerservaring. Het warming-up programma om blessures bij volleyballers te voorkomen en verminderen, is daardoor tijdelijk alleen bereikbaar via volleyveilig.nl. Naar verwachting werkt de app binnen twee weken weer.

Wat is VolleyVeilig?

VolleyVeilig is een kant-en-klaar warming-up programma, ontwikkeld door de Nevobo, VeiligheidNL en experts om blessures te voorkomen en te verminderen. Via een compleet seizoensschema voorziet VolleyVeilig trainers en coaches al jarenlang elke week van oefeningen voor hun warming-up. Het programma heeft zijn effect inmiddels meer dan bewezen! VolleyVeilig leidt tot een aanzienlijke vermindering van blessures, met 20% minder blessures per team bij seniorenteams en 40% minder acute blessures bij jeugdteams.

Update VolleyVeilig app

De VolleyVeilig app wordt momenteel bijgewerkt om de gebruikerservaring verder te verbeteren. Naar verwachting is de app binnen twee weken weer bereikbaar. De trainingsschema’s zijn wel beschikbaar via www.volleyveilig.nl.