Vacatures: medewerkers competitie & accountmanager

Vacatures: medewerkers competitie & accountmanager

Gepubliceerd op 13 oktober 2023

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar twee medewerkers competitie en een accountmanager!

Vacature Accountmanager (38 uur p.w.)

Team Sportontwikkeling besteedt continu aandacht aan het versterken van volleybalverenigingen en de ontwikkeling van relevante producten, zodat de volleybalverenigingen nog beter, sterker en groter worden. De Accountmanager is verantwoordelijk voor het proactief ophalen en identificeren van de behoeften bij verenigingen en hier opvolging aan geven (intern of extern).

Vacatures Medewerker Competitie (38 en 24 uur p.w.)

Ben jij een sportliefhebber én een kei in plannen en organiseren? Kom dan werken als medewerker competitie bij de Nederlandse Volleybalbond! In deze rol regel jij dat ál die volleyballers met plezier hun wedstrijden kunnen spelen! Je bent namelijk verantwoordelijk voor het coördineren, plannen, organiseren en administreren van wedstrijden en competities. Dit doe je niet alleen, maar samen met het team van andere professionals en vrijwilligers. Jij zorgt er ook voor dat deze vrijwilligers op een goede en positieve manier door jou worden aangestuurd om de organisatie van de competities en toernooien optimaal te laten verlopen. Het is een dynamische rol midden in de organisatie waarbij je ruimte krijgt om flexibel te werken en mee te denken in het verder verbeteren van onze dienstverlening. Je hebt veel contact met je collega’s en lokale volleybalverenigingen. In je werkzaamheden word je gecoacht door de teamleider Competitie.

Wie zijn wij?

De Nederlandse Volleybalbond is de overkoepelende organisatie voor zaal, beach- en zitvolleyballers in Nederland. Tot de kerntaken behoren het ondersteunen van verenigingen en haar leden en het organiseren van competities en (internationale) evenementen. Met ruim 100.000 actieve leden, 600.000 mensen die graag volleyballen, jaarlijkse topsportevenementen en miljoenen fans van de nationale teams is de Nevobo een bond die maatschappelijke impact wil maken en daaraan actief partners wil verbinden. De Nevobo staat voor een inclusieve volleybalsport en vertaalt dit ook naar de organisatie.