Hulppieten gezocht!

Hulppieten gezocht!

Gepubliceerd op 14 november 2023

Met 5 december in aantocht zijn hulppieten meer dan welkom! Gelukkig blijken de CMV-jeugd en kinderen van de Sportspeeltuin de juiste skills te bezitten. Alleen een diploma ontbreekt nog. Daar kan jouw club verandering in brengen door een pietentraining te organiseren.

Sinterklaas arriveert dit weekend in Nederland. Hét perfecte moment om de jeugd uit de CMV en Sportspeeltuin op te leiden tot echt hulppieten! Bij volleybaltrainingen voor jonge kinderen is het de uitdaging om te zorgen dat ze aan het einde van elke training een rood hoofd hebben, een lach op het gezicht en iets hebben geleerd. Op deze manier zorg je dat bewegen, plezier en ontwikkeling hand in hand gaan. In de periode dat Sinterklaas in het land is, zijn kinderen hier vol van. Je kunt hier perfect op inspelen door een pietentraining te organiseren. Na afloop kan je de kinderen een pietendiploma overhandigen.

Pietentraining en diploma

Vanuit trainers ontvingen we veel inspirerende spelletjes die je met CMV-jeugd of kinderen van de Sportspeeltuin kunt doen. We delen ze graag met jou zodat je hier inspiratie uit kunt halen om jouw pietentraining te maken. Bekijk de pietentraining en download het pietendiploma via onderstaande buttons!