Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. De interactieve, laagdrempelige leeromgeving van Volleybalmasterz.nl is ideaal om, in begrijpelijke taal, spelregelkennis bij te spijkeren via testjes, spelletjes en toetsen.

VolleybalMasterz

Wie van mini's naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels. Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis. Wij roepen verenigingen daarom graag op om de leden, en dan met name de jeugd, via Volleybalmasterz.nl hun spelregelbewijs te laten halen.

Op VolleybalMasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kunnen bezoekers zichzelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als ze willen. Op de site staan eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Wie genoeg weet, kan via volleybalmasterz.nl ook direct een gratis spelregeltoets doen. Is deze gehaald, en heb jij je relatiecode ingevuld, dan is het spelregelbewijs binnen en mag de 'volleybalmaster' wedstrijden fluiten in de 3e klasse en lager. Ideaal voor de jeugd én de club! 

Aangezien moet worden ingelogd om de eindtoets te doen, wordt het behalen van de toets binnen een dag in Sportlink (en dus bij de Nevobo) geregistreerd. Het is enorm belangrijk dat je inlogt met je nevobo.nl account waar je relatiecode aangekoppeld is. Doe je dit niet dan kan de licentie niet aan jou gekoppeld worden.

Hoe beter je het spelletje kent, hoe leuker het is!
VolleybalMasterz helpt op een leuke manier spelregelkennis vergroten. Ook voor andere doelgroepen heeft VolleybalMasterz meerwaarde. Immers, hoe beter je het spelletje kent, hoe leuker het is! In het veld zal het leiden tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. De spelregels worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en met foto's en video's.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Hannie Konings

Hannie Konings

Medewerker Opleidingen
Bijgewerkt op