Locatie

VT3 online bijeenkomst SWOT analyse

27 januari 2022 19:30 - 21:00

Beste volleybaltrainer, wil jij ook al heel lang je VT3 behalen maar is er nooit een VT3 bij jou in de buurt of steeds op momenten dat jij niet kan? Kijk dan vooral verder!

Dankzij het online leven wat we afgelopen seizoen hebben geleerd, gaan we de VT3 helemaal anders insteken.

De belangrijkste veranderingen
We wachten niet meer tot we een minimaal aantal deelnemers hebben voordat de opleiding start en je hoeft niet meer te wachten totdat er een opleiding bij jou in de buurt plaatsvindt.

Theorie
Gaan we online doen! Elke maand is er één avond per serie waarop een onderwerp wordt besproken. Natuurlijk moet jij aan het einde van de VT3 een jaarplan opleveren en dankzij de theoriesessies heb jij voldoende input om dit jaarplan te schrijven. Er lopen 2 series tegelijkertijd. Hierdoor kan je ook een versnelde VT3 doorlopen! Gedurende deze periode heb jij op afroep de mogelijkheid om te sparren met je docent, zodat je op maat krijgt wat jij specifiek nodig hebt.

De praktijk
Elke maand krijg je een opdracht om in je eigen trainingen toe te passen.
Stage bij een hoger team
Coaching on the job. Je opleider van de VT3 komt bij twee trainingen langs om je bij te staan bij je training
Facultatief 2 extra groepspraktijk-sessies.

Wedstrijdanalyse
De wedstrijdanalyse vindt 2 keer per jaar plaats tijdens een wedstrijd in regio west. Voorafgaand aan de bijeenkomst bespreken we de theorie van de wedstrijdanalyse met een opdracht gaan we de wedstrijd bekijken. Na de wedstrijd bespreken we de uitkomsten van de opdracht.

De VT3 series
Er zullen per jaar 3 VT3 series starten, steeds op een andere avond. Mis je een bijeenkomst van “jouw” VT3? Dan kan je die bij een andere serie inhalen. Wil je starten? Dat kan direct bij deze bijeenkomst of bij de bijeenkomst jou past. Je kan dus ook instromen in een theorie bijeenkomst "halverwege" de VT3, je kan de eerste bijeenkomst(en) volgen in de andere series die lopen.

De Planning
De VT3 start op meerdere momenten per jaar, steeds op verschillende avonden. De planning van 2021 vind je in de link. De theoriebijeenkomsten gaan tijdens corona tijden gewoon door.

De kosten
De kosten van de VT3 bedraagt 750 euro exclusief examenkosten

Informatie 

Locatie

online bijeenkomst

nederhorst den berg

Contactgegevens

Volleybaltrainersacademie
Ine Klosters
info@volleybaltrainersacademie.nl
06 26442844
volleybaltrainersacademie.nl