Locatie

Cursus VS3 - UTRECHT

15 september 2019 10:00 - 14:00

Heb je zin om je scheidsrechtersvaardigheden te ontwikkelen en daarmee ook je vereniging te helpen. Een volleybalwedstrijd kan immers niet zonder scheidsrechter. Dan kun je je opgeven voor de VS3 opleiding.
Je gaat dan fluiten op promotieklasse en als je het aankunt ook op 3de divisie. In september gaan we weer van start met onze VS3 opleidingen.
Per regio worden 2 cursussen georganiseerd waar tussen de 16/20 deelnemers aan deel kunnen nemen. Per vereniging kun je max 5 deelnemers aanmelden. De cursus is gratis, maar hier is wel de voorwaarde aan verbonden dat je binnen een seizoen je VS3 afrondt.

In regio west starten we met een VS3 in Utrecht op zondag 15 september 10 november 2019 en 12 januari 2020 tussen 10.00 en 13.00 uur (starbijeenkomst tot 14.00 uur).

Even kort de uitleg van de VS3:
De VS3 heeft 3 verplichte bijeenkomsten plus een verplichte praktijkdag tijdens de voorrondes Volleybaldirect Open op zaterdag 4 januari 2020. Daarnaast ga je 6 wedstrijden fluiten in de competitie en kun je op de 7de wedstrijd je PvB afleggen. Voorafgaand aan de opleiding maak je een spelregeltoets om je voorkennis in te schatten. Deze toets wordt besproken tijdens de 1ste bijeenkomst, in een persoonlijk gesprek met je opleider. Tijdens dit gesprek wordt per persoon bekeken welke opdrachten er uitgevoerd gaan worden.

Je kunt je aanmelden via onze site (downloads VS3). Bij de aanmelding hoort ook een scan om alvast je voorkennis op aan te geven. Hier vind je ook de lijst met actuele opleidingen VS3 met alle gegevens.
https://www.nevobo.nl/official/opleiding-en-bijscholing/downloads/

En wie weet zien we jou in september op de bok!

Heb je al veel ervaring op 1ste klasse, heb je kennis van het DWF en voel je je zeker op de bok, dan kun je je ook aanmelden voor een directe PvB. Je kunt je hiervoor inschrijven via de site en krijgt 3 maanden de tijd om je PvB af te leggen. Ook hiervoor moet je een scan invullen en een spelregeltoets maken. Die bepalen of je de directe PvB mag afleggen.

Inschrijven 

Locatie

UTRECHT, sporthal Lunetten
Zwarte Woud 201
3524 SG Utrecht

Contactgegevens

Nevobo
Hannie Konings
hannie.konings@nevobo.nl
030 307 7711
nevobo.nl

Bestand

competentiescan VS3