COSTA BRAVA VOLLEYBAL CUP - SPANJE

COSTA BRAVA VOLLEYBAL CUP - SPANJE

11 mei 2023 12:00 - 14 mei 2023 12:00

De Costa Brava Volleybal Cup is een fantastisch 4 dagen lang weekend samen met jouw team of vriendengroep. Een unieke beleving in Spanje met vele volleybal (Gras -en Beachvolleybal toernooi) en 3e helft liefhebbers uit Nederland en België. Het weekend staat niet alleen in het teken van volleybal, maar ook van heel veel feesten en gezelligheid.

Naast het toernooi is er natuurlijk ook een grootse 3e helft op een unieke buitenlocatie met festivalpool. De rest van het weekend staat er elke avond een groot feest gepland in één van de kroegen of clubs van Lloret de Mar. Ook overdag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Mede dankzij onze Nederlandse dj’s barst het feest elke keer weer los.

Ben jij op zoek naar de beste afsluiting van jouw seizoen samen met jouw team? Of heb je gewoon zin om een gezellig weekend met jouw vrienden te volleyballen in combinatie met de gezelligste feesten? Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Costa Brava Volleybal Cup. Er spelen zowel heren als dames teams en ook gemixte teams mee. Van echte volleybalteams tot vriendenteam, van studententeams tot seniorenteams en van ex-volleybalteams tot selectieteams. Voor iedereen is er plek bij de Costa Brava Volleybal Cup. Als je maar minimaal 18 jaar en gezellig bent.

Wil jij hier ook bij zijn ga dan snel naar onze website, download de brochure en deel deze met al jouw teamgenoten en vrienden en meld je snel aan voor de Costa Brava Volleybal Cup 2023! Tot snel in mei in Spanje!

Sportieve groetjes, Team Sporteventz

Inschrijven  Informatie 

Locatie

Top10 - Sanddance

17310 Lloret de Mar

Contactgegevens

Sporteventz
Sandra van Vugt
info@sporteventz.nl
06 22049563
sporteventz.nl

Bestand

Brochure: Costa Brava Volleybal Cup 2023